loader

Fyll ut skjema og bestill time

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen

Tannimplantater

Behandling med tannimplantater

Tannimplantat er en trygg og enkel behandling som erstatter tapte tenner.

Moderne implantatbehandling gjør det mulig å erstatte tapte tenner med kunstige tenner som sitter fast i kjevebenet. Behandlingen består av å operere inn en eller flere titanskruer som man lar gro fast i kjevebenet. På slike titanskruer kan en krone eller bro festes. For å sikre god implantatbehandling har klinikken tannleger med god kompetanse innen dette fagfeltet. Etter at implantatet har grodd fast, finner vi en passende løsning på toppen av skruen. Hvorfor skal du velge tannimplantat?

Vurderer du å erstatte en ødelagt eller mistet tann kan du bestille time hos tannlegen for å sjekke om dette er en god løsning for deg. En behandling med tannimplantater kan gjenskape både livskvalitet og utseende. Det kan ha en positiv innvirkning på selvtillit og velvære- med nye tenner som ser ut som, føles som og fungerer som ordentlige tenner. 
Du kan uten bekymring ta en bit av et eple, snakke og le fritt, kjenne deg trygg og bekymringsløs sammen med andre. Du kan lese mer om tannimplantater her.

Hva er pris på tannimplantat?

Pris på implantatbehandling varierer ut i fra behovet til hver enkelt. Det er derfor ikke mulig å gi et nøyaktig prisoverslag før du har vært inne for en konsultasjon hos tannlegen. Noen får dekket deler av kostnaden for nye tenner - tannimplantat fra Helfo.  Hvis du er kvalifisert til å få refusjon, kan du få redusert opp til halve kostnaden. Vi har direkteoppgjør med Helfo og kan hjelpe deg med å finne ut om du er kvalifisert gjennom en konsultasjon. Se våre priser her.

En av våre tannleger, Andreas Gibsztein, har kompetansekurs i implantatprotetikk og kan derfor utføre implantatprotetikk (implantatkroner og implantatbroer) med bidrag fra trygden.

Her ved Tveita Tannhelseklinikk benytter vi Straumann som implantatsystem og bruker selvfølgelig kun orginalkomponenter. 

Du er hjertelig velkommen for en implantatvurdering på Tveita Tannhelseklinikk. Bestill time ved å fylle ut skjema her på nettsiden, eller ringe oss på tlf 22 27 43 33.
 
Vi holder til på Tveita senter. Gangavstand fra Hellerud, Bryn og Haugerud.
loader