Tveita Tannhelseklinikk | Tannklinikk på Tveita senter i Oslo
loader

Fyll ut skjema og bestill time

Tveita Tannhelseklinikk

Tannlege på Tveita Senter

Som pasient ved Tveita Tannhelseklinikk vil du bli ivaretatt av et vennlig og serviceinnstilt team. Vår erfaring og faglige trygghet sørger for førsteklasses oppfølging og behandling. For oss er det viktig at dine behov innen tannhelse blir dekket.

Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester som tilhører en allmennpraksis. I tillegg samarbeider vi med ulike spesialister ved behov. Lang erfaring med estetisk tannbehandling gir deg smilet du ønsker deg. Vi ønsker å gi deg en smertefri behandling i rolige og trygge omgivelser.

Våre kjernepasienter kommer fra hele Oslo, men med ekstra pågang fra områdene Tveita, Hellerud, Trosterud, Haugerud, Oppsal, Bøler og Bryn.

Her finner du vår kontaktinformasjon.
Tannlegene

Tannlegene

Tannlegene Eva Cathrine Wahlstrøm og Mads Erik Udjus har til sammen mer enn tjuefem års bred, klinisk erfaring fra privatpraksis.

Priser

Priser

Her finner du en oversikt over våre priser.

Skattefradrag ved tannbehandling

Skattefradrag ved tannbehandling

Skattelovens § 6-83 åpner for å gi særfradrag ved store utlegg på grunn av sykdom eller annen varig svakhet som skatteyter, eller en person han forsørger, lider av.

Trygdeytelser

Trygdeytelser

I følge folketrygdloven gis støtte til tannbehandling fra Folketrygden kun til grupper i befolkningen med særlige tannbehandlingsbehov

loader