Tveita Tannhelseklinikk
2018 Tveita Tannhelseklinikk post@tveitatannhelse.no

Som pasient ved Tveita Tannhelseklinikk vil du bli ivaretatt av et vennlig og serviceinnstilt team. Vi har fem tannleger hos oss: 3 allmenntannleger, en tannlege med spesialkompetanse innen kirurgi og en rotfyllingspesialist. En av våre tannleger har kompetansekurs i implantatprotetikk og kan derfor utføre implantatprotetikk med bidrag fra trygden. Vår erfaring og faglige trygghet sørger for førsteklasses oppfølging og behandling. For oss er det viktig at dine behov innen tannhelse blir dekket.

Spesialist rotfylling
Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester som tilhører en allmennpraksis og i tillegg har vi en tannlege som er spesialist i rotfylling (endodonti), en tannlege med spesialkompetanse i kirurgi og en tannlege med kompetansekurs i implantatprotetikk. Ut over dette samarbeider vi med ulike spesialister ved behov. Lang erfaring med estetisk tannbehandling gir deg smilet du ønsker deg. Vi ønsker å gi deg en smertefri behandling i rolige og trygge omgivelser.

Våre kjernepasienter kommer fra hele Oslo, men med ekstra pågang fra områdene Tveita, Hellerud, Trosterud, Haugerud, Oppsal, Bøler og Bryn.

Her finner du vår kontaktinformasjon.