Kosmetisk tannbehandling Tveita - Bleking av tenner - Tannlege i Oslo
loader

Våre priser

Fyll ut skjema og bestill time

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen

Kosmetisk tannbehandling - Tannlege

Tveita Tannhelseklinikk

Tenner er viktige for oss, og ikke bare ved tygging av mat. Tennene er også en viktig del av vårt utseende og vår personlighet. Vårt selvbilde kan styrkes med et godt smil. 

Kosmetisk tannbehandling er justering av tennenes utseende. Ved hjelp av forskjellige behandlingsmetoder kan vi forbedre tennenes farge og form. Hos oss kan du få fjernet misfarginger og ujevnheter. Vi kan også korrigere mellomrom og gjøre andre forbedringer. 

Tannbleking 
Det finnes i dag flere metoder for tannbleking, og det annonseres mange steder for tannblekesystemer til forskjellige priser. Som en generell regel kan man si at den tryggeste måten å sikre et trygt og godt resultat, er å kjøpe tannbleking hos tannlegen. Ved Tveita Tannhelseklinikk gir vi trygg tannbleking.

Før bleking utfører vi en undersøkelse av tennene dine. Det er lurt å utføre en profesjonell rens av tennene før bleking for å få bort overflatemisfarging og tannsten, slik at blekemidlene kommer til og bleker der de kan ha effekt. Hos oss selger vi kun blekemidler som er effektive og trygge. 

Fyllinger 
I mange tilfeller vil utskiftning av en eller flere misfargede fyllinger gi et positivt kosmetisk resultat. Gamle plastfyllinger tar etter hvert opp en del misfarging, og mange vil kunne oppnå et langt mer harmonisk smil ved å skifte ut noen av disse fyllingene. Også en del andre ujevnheter og misfarginger kan justeres med små, enkle fyllinger. Det vil ofte være best å utføre blekingen før fyllingene skiftes ut for å oppnå mest mulig harmonisk farge. 

Airflow
Airflow er en saltvannsspyling som fjerner overflatemisfarging på tennene som kommer av røyk, kaffe, te, rødvin og ulike matvarer med sterke fargestoffer. Airflow er en dyprens, men er på samme tid skånsom for tenner og tannkjøtt.

Skallfasetter/laminater 
Skallfasetter er det sikreste valget for å oppnå et optimalt kosmetisk resultat. En skallfasett er et tynt skall i porselen som lages av en tanntekniker. Det må fjernes et tynt lag av egen tann før det tas et avtrykk. Avtrykket sendes til tanntekniker, som så lager ny tannoverflate etter de spesifikasjoner vi gir. Fasetten limes til tannen, og tannen får det utseende du ønsker deg.

Spør oss gjerne om hva vi kan gjøre for å gi deg det smilet du ønsker deg. 
loader